Interieur

Binnenlands Ontwerp Van Huis
Dingen zijn interieur. Wij gebruiken dingen zoals een open haard, onze sofa, een keuken en onze badkamer. De dingen die gebruikt worden om deze plaatsen in te richten zijn in de grond van de zaak de dingen waar we zonder kunnen leven.
Het is ook onze ervaring dat deze interieurs op vele manieren variëren, van eenvoudige decoratie tot letterlijke chaos. De verlangens om van voorwerpen bijvoorbeeld een minder utilitaire ruimte te maken, met inbegrip van sfeer, beïnvloeden wat we er willen neerzetten, en dan kan het voorwerp evenzeer een versiering zijn als een gebruiksvoorwerp, of een produkt van meer utilitaire aard.
Decoratieve interieurs hebben betrekking op de dingen die we in en om ons heen bezitten, zoals boeken, en voorwerpen, en meubilair (zoals tafels en stoelen), maar zijn evenzeer bevorderlijk voor een romance. Misschien maken we romantische interieurs om een gevoel van intimiteit te benadrukken en intimiteit betekent verschillende dingen voor elke persoon – sommige mensen hebben behoefte aan een crisis als ze reizen.
Verrassend is echter dat bij interieurontwerp ook niet-traditionele ruimten – zoals kleine toiletten – worden gebruikt om een ruimte te markeren. Deze werkruimten kunnen als afzonderlijke of gezamenlijke inspanningen in de natuur functioneren. Het toilet zelf is een sterk ontwerp, de wastafels of wasbakken: die sommige ontwerpers, naast de verlichting, fysiek samenbreken om een gevoel van warmte te suggereren.
Dit alles valt onder de paraplu van het interieurontwerp als de natuurlijke V’s. kunstmatige punten van interieurs waar ruimte-indelingen samenkomen om een gevoel van organisatie of versterking te bereiken – bijvoorbeeld met een vorm van uniformiteit, of een gevoel van orde.
Interieurs kunnen ook slimme zowel als eigenzinnige uitvindingen bevatten, zoals de flasty of zelfs vreemde cubbies die winkels zijn van kloppende creatieve schatten, specie’s misschien, of als een muur waarin een advertentie kan worden opgeplakt.
Maak van het toilet een kunstwerk. Versier het met sjablonen, gebruik de muren erachter en ernaast, als een plaats om met favoriete afbeeldingen te pronken. In plaats van de traditionele reservoirs van stortbakken kan dit toilet rechthoekig, ovaal of cilindrisch van structuur zijn, of als een aquarium waar vissen zich een weg naar de oppervlakte proberen te banen.
Interieurs richten zich op de manier waarop dingen eruit zien als lijnen of tweedimensionaal, in tegenstelling tot hoe ze worden waargenomen als driedimensionaal, waar het in de badkamer allemaal om draait.
Interieurs kunnen heel, heel veel show maken in visuele zin.
Veel interieurarchitecten beweren tegenwoordig dat de badkamer de kleinste kamer in huis is, maar toch is het koppel GE als de grootste, en heeft het het grootste potentieel voor zowel economische als emotionele impact. Het omvormen tot iets persoonlijks is een interessante uitdaging voor sommige ontwerpers. Tegenwoordig zien we de badkamer als iets anders dan enkel een plaats om in te gaan tot het, of het toilet door te spoelen.