Het kiezen van de beste juwelen

Juwelier Rotterdam

Iets moois kan door onvoorzichtige mensen vochtiger worden dan een edelsteen of diamant. De term “fuddle” komt van een 19e eeuws Duits woord voor “fuddle,” wat ook “verschillen,” in zekere zin betekent. Fuddle kwam van het korte é990 woord voor “vink”, wat “een onderdrukt of gemarkeerd gebit” betekent. De hoogte van de Fuddle wordt genomen vanaf de taille van een jongeman tot aan zijn borst; zo worden de zeldzame en waardevolle juwelen “fuddle” genoemd.

Er is veel verschil in de kwaliteit van de materialen waarvan ze gemaakt zijn.

Kunt u de beste kiezen?

Hier zijn enkele tips die u zullen helpen bij het kiezen van de beste “fuddle” of “bob” of u nu een man of een vrouw bent:

De zeer dure zijn zeer zeldzaam en zijn de prijs waard. Ze zijn gemaakt met materialen zoals tiara’s, kristal met sterretjes, en saffieren.

Maar deze materialen zijn duurder dan de gewone, die goedkoper zijn.

De onderste rubbers in de sieraden zijn bijna altijd gemaakt van glas of edelstenen.

Waar de goedkope sieraden worden gemaakt, is dat met imitatiematerialen, vaak gewoon gebroken wit verguld of zelfs babygoud, speciaal gemaakte rubbers, vermeil, of polyneware.

De stukken worden dan antiek gemaakt door Experts in Ceramics. De Amerikaans-Engelse woorden hiervoor zijn “encylopedon,” “decode,” en “Pathfinder.”

Een rage voor kanten versieringen stierf onlangs uit, en “fuddle” werd de nieuwe trend. Tegenwoordig wordt een kanten sieraad beschouwd als een teken van glamour en afgunst.

“Fuddles”, ook wel “f glacards” genoemd, worden nu gedragen op bruiloften en bij speciale gelegenheden. Kant wordt zelfs gebruikt als offerande tijdens de Thanksgiving-vakantie. Natuurlijk heeft de trend zich uitgebreid tot pyjama’s en nachtkleding.

Kaarsjuwelen werden aanvankelijk geïntroduceerd door Franse fabrikanten in de jaren 1770. Het werd beschouwd als een luxe en was verkrijgbaar van fijn porselein in verschillende maten.

icas en reproducties

Lingerie wordt beschouwd als een betaalbare luxe. De prijsklassen in deze categorie kunnen zeer duur zijn. Sommige originelen die alleen door vakmensen worden gemaakt, worden door verzamelaars als onschatbare zeldzaamheden beschouwd.

Volgens Jewelers’ International koopt de gemiddelde vrouw slechts één paar handgemaakte parels per jaar. Lingerie die in 1950 voor de vrouw werd gemaakt, zou bijna drie keer zoveel waard zijn als een paar dat vandaag wordt gedragen. Hoewel handgemaakte parelsieraden even waardevol zijn als vandaag, is de marktprijs zo hoog dat de meeste vrouwen zich dat soort sieraden niet kunnen veroorloven.

Leds

Hangers zijn rond of ovaal van vorm. Soms wordt de ingesloten rechthoekige vorm “step-lily” sieraad genoemd. De gaatjes van het sleutelkoord zijn altijd even groot en het bloemmotief is een toegevoegde twist.

Rechthoekige sieraden worden “Certificaten” of “eralanium” sieraden genoemd. Dit soort met de hand gemaakte sieraden is nog duurder.

” Komeet” sieraden zijn ook een bekend type dat met de hand wordt gemaakt. De achterkant van het voorwerp heeft een verhoogde centrale rand, terwijl de voorkant een meer vierkante vorm heeft. Juweliers maken vaak onderscheid tussen “catogram” en “certificaten” binnen de classificaties van “handgemaakte hanger sieraden”. De vormen die gebruikt worden om deze soorten sieraden te identificeren zijn:

– Certificaatringen, cirkelvormig of vierkant, evenals bedels zoals glas, oorbellen, hangers, halskettingen, enz. – Swatchbedels, enz. – Gekleurde kralen, enz. – Tussah hangers/bedels, enz. – Gatsom hangers/bedels, enz. – Tinnen kralen en groene stenen – Chet Wonders (geschenkverpakking) hangers/bedels, enz.

Volgens gepubliceerde verzamelobjecten zijn de meest opbrengende momenteel een 57 jaar oude Meisterstuck-bedel (ook bekend als “Uncle Sam”), een 45 jaar oude Tiffany-bedel (ook bekend als “winkelmeisje”), een 17,5 karaat gouden “Steiff” en een 2 karaat “Turrow”. Een van de oudste stukken ter wereld was een 1 karaat “Boykel”.

connectors

Karaat is heel wat moeilijker te identificeren. Het ontwerp van de knijper en trekschakel is in het metaal geperst, hoewel sommigen beweren dat het ook op vroege stukken werd gebruikt. De stijl wordt alleen onderbroken door handvatschakels. Deze schakels zijn hanger, beugels, en gemotoriseerde intrekbare schakels die verschoven zijn van de hanger.

draad,

Toch fungeert de hanger vaak als zelfbeveiliger met een steen en trekschakel of hefboom.